Annuleringsvoorwaarden - www.japanesecraftcenter.com

Als u zich voor een workshop wilt inschrijven moet u eerst een les inkopen. Dat doet u op de website. U kunt met i-Deal betalen of indien niet mogelijk, dient het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk op de bankrekening van Japan is fun gestort te worden. De inschrijving wordt pas na betaling definitief. U ontvangt dan een bevestigingsmail.

Annuleren van de workshop is kosteloos mogelijk vanaf 15 dagen voor aanvang van de workshop. Als u al betaald heeft, ontvangt u op uw rekening het volledige bedrag terug.

Als u tussen 14 en 7 dagen vooraf annuleert, bent u 50% van het totale bedrag verschuldigd. U krijgt dus 50% van uw betaling op uw bankrekening teruggestort.

Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang voor de workshop of als u niet verschijnt, bent u het gehele bedrag verschuldigd.

Bij verhindering kunt u ervoor kiezen om iemand anders aan de workshop te laten deelnemen. Stuur dan een e-mail met de naam van de deelneemster/ deelnemer die u vervangt. Annulering verloopt alleen via de mail (dus schriftelijk).

Mocht Japan is fun de workshop wegens onvoldoende deelnemers annuleren, ontvangt u 4 dagen van tevoren een bericht. Gaat het om overmacht of andere redenen, ontvangt u zo snel mogelijk een bericht. In alle gevallen zullen de betalingen volledig teruggestort worden, tenzij u ervoor kiest om u voor een andere workshop in te schrijven.

zaterdag 26 november: 13.00-15.30


Visible mending. Meld je snel aan!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close