Geen verzendingen tussen zaterdag 20 april en woensdag 8 mei.
 
 
Betoverende amigurumiknuffel 2 - www.japanesecraftcenter.com

Betoverende amigurumiknuffel 2

Betoverende amigurumiknuffel 2
Betoverende amigurumiknuffel 2
18.50
OutOfStock
Sold out
Amigurumi is een woord dat u misschien vaak tegengekomen bent maar weet u wat het betekent? In het Japans wordt het op deze manier geschreven: 編みぐるみ. Ami (編み) betekent "breien" en gurumi (ぐるみ) komt van nuigurumi (ぬいぐるみ) wat "knuffel" betekent. Amigurumi is dus letterlijk een "gebreide knuffel". Al decennia erg populair in Japan, ze zijn sinds 2003 een wereldwijde hype! Maak ze, verzamel ze, gebruik ze als decoratie of geef ze aan uw (klein)kinderen!

Na het succes van "Betoverende amigurumiknuffels" tovert haakontwerpster Lilleliis 15 gloednieuwe dierenknuffels uit haar haaknaald. Lilleliis' onweerstaanbare stijl verenigt Japanse amigurumitechnieken met de bij ons zo geliefde teddybeertraditie, en voegt daar de allerschattigste details aan toe: een mooi stukje stof, unieke knoopjes of een restje kant. Op die manier kun je een heel eigen creatie maken. De ontwerpen in dit boek zijn voor beginnende tot gevorderde hakers en je vindt patronen terug voor zowel kleine als grote knuffels. Dankzij de eenvoudig te volgen instructies en prachtige foto's kun je meteen aan de slag.

1 stuk
Taal: Nederlands
Bindwijze: paperback
Afmeting: 21,2x16x1,5
Aantal pagina's: 176

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close