Geen verzendingen tussen zaterdag 20 april en woensdag 8 mei.
 
 
Betoverende amigurumiknuffel 3 - www.japanesecraftcenter.com

Betoverende amigurumiknuffel 3

Betoverende amigurumiknuffel 3
18.50
OutOfStock
Sold out
Amigurumi is een woord dat u misschien vaak tegengekomen bent maar weet u wat het betekent? In het Japans wordt het op deze manier geschreven: 編みぐるみ. Ami (編み) betekent "breien" en gurumi (ぐるみ) komt van nuigurumi (ぬいぐるみ) wat "knuffel" betekent. Amigurumi is dus letterlijk een "gebreide knuffel". Al decennia erg populair in Japan, ze zijn sinds 2003 een wereldwijde hype! Maak ze, verzamel ze, gebruik ze als decoratie of geef ze aan uw (klein)kinderen!

Een betoverend nieuw boek in de internationale topreeks van designer Lilleliis. Lilleliis verzamelde haar 15 allerliefste poppenpatroontjes voor baby's, peuters en kleuters. Baby Leo, lappenpop Annie, Ronja het trollenmeisje, de Machtige robot en nog vele andere figuren komen tot leven en brengen de kleintjes een overvloed aan verhalen, avonturen en warme knuffels. Met je haaknaald en een bolletje wol maak je deze 15 lieftallige poppenvriendjes in een handomdraai. De unieke details, de zachte kleurencombinaties en de tedere uitdrukkingen maken Lilleliis' haakwereld dan ook onweerstaanbaar.


1 stuk
Taal: Nederlands
Bindwijze: paperback
Afmeting: 21,2x16x1,5
Aantal pagina's: 176

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close