Geen verzendingen tussen zaterdag 20 april en woensdag 8 mei.
 
 
boek: hitomezashi - www.japanesecraftcenter.com

boek: hitomezashi

boek: hitomezashi
boek: hitomezashi
boek: hitomezashi
boek: hitomezashi
boek: hitomezashi
28.50
OutOfStock
Sold out
Dit prachtig geïllustreerde boek richt zicht exclusief op de vorm van sashiko genaamd "hitomezashi" oftewel één-steek-sashiko. Hitomezashi wordt geborduurd op een raster van rechte lijnen. In tegenstelling tot de moyouzashi techniek (patroon-sashiko) mogen de steken op elkaar aan sluiten en zelfs elkaar kruisen. Zo ontstaan prachtige motieven. Klik hier naar de verschillende vormen van sashiko.
In deze editie vol inspirerende foto's en patronen, wordt er op doekjes van 34cm x 68cm gewerkt, de bekende hanfukin of samplers. Ze worden dubbel gevouwen en hebben dus een afmeting van 34cm x 34cm. De hanafukin is oorspronkelijk een poetsdoekje maar u kunt het op diverse manieren gebruiken. Met dit boek leert u hoe te beginnen, hoe te tekenen, hoe te borduren en verschillende patronen. De foto's zijn zo gedetailleerd dat u het, zonder kennis van de Japanse taal, kunt gebruiken!

1 stuk
71 pagina's
afmeting: 21cm x 20cm

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close