boek: kogin sashiko ideeen - www.japanesecraftcenter.com

boek: kogin sashiko ideeen

boek: kogin sashiko ideeen
boek: kogin sashiko ideeen
26.50
InStock
Quantity
Het razend populaire boek "The ultimate kogin collection" van Susan Briscoe is eindelijk in het Nederlands vertaald!
Ontdek de prachtige Japanse borduurtechniek kogin en hoe deze kan worden gebruikt om verbluffende quiltprojecten te maken. Kogin is een variatie op de populaire Japanse borduurtechniek sashiko en, net als haar grote zus, het werd vroeger gebruikt om kleding te versterken en te repareren.
De Japanse borduurexpert, Susan Briscoe, heeft een verzameling van meer dan 60 patroontabellen samengesteld met en totaal van 230 traditionele patronen! Kogin is een techniek waarbij geteld moet worden. In het boek vindt u 12 projecten om The Ultimate Kogin Collection te creëren en dat sluit aan op Susans vorige titel "The Ultimate Sashiko Sourcebook".
De projecten variëren van kleine en zeer toegankelijke items zoals eenvoudige wenskaarten en onderzetters tot grotere projecten zoals wandkleden en
tafellopers. Bent u ook benieuwd naar de geschiedenis van kogin? Er wordt verteld over de oorsprong, de traditionele stoffen en garens, de verschillende stijlen...duik dus snel in de wereld van kogin!

1 stuk
128 pagina's
taal: Nederlands

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close