The shop will be closed on Thursday 20th of December. Sorry for any inconvenience.
December cadeau!

December cadeau


December, de maand van cadeautjes geven en cadeautjes krijgen! Om deze mooie maand te vieren krijgt u cadeau:

-bij elke bestelling tot 45 euro*, een super schattig kaartje van het Japanse bedrijf A.I.U.E.O. gespecialiseerd in originele en snoezige cadaeautjes (onderaan een van de vele kaartjes)
-bij elke bestelling boven de 45 euro*, krijgt u ook een prachtige "o-mimai" enveloppe (wit) met traditionele lus  of "kotobuki" enveloppe van washi papier (geel, groen of roze), ook versierd met een mooie, goudkleurige lus.
In Japan wordt geld altijd verpakt gegeven (anders wordt het als onbeleefd beschouwd). Daarom hebben Japanners allerlei soorten enveloppen voor verschillende gelegenheden. Als een vriend, een familielid of een kennis ziek is of bij een ongeluk of ramp betrokken is geweest, geven ze hem/haar geld in een "o-mimai" enveloppe. "o-mimai" betekent een bezoekje aan iemand die ziek is. 
De kanji (Japans karakter) die op de enveloppen "kotobuki" gedrukt is betekent "lang leven" of "gefeliciteerd". Ze worden gebruikt om geld te geven tijdens vrolijke gelegenheden zoals een huwelijk of een geboorte. De enveloppen zijn van washi gemaakt dus lekker sterk en zacht tegelijk. Met zo'n mooi envelopje voelt het geven van geld niet meer ongemakkelijk want de verpakking is al een cadeau op zich.


Deze actie geldt de hele maand december of tot de voorraad strekt!
*het cadeautje wordt met uw bestelling verzonden dus de actie geldt niet als u alleen een workshop heeft geboekt (geen verzending). Bestelt u iets erbij dan krijgt u uw cadeautje.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close