Easy pimp & repair visible mending kit - www.japanesecraftcenter.com

Easy pimp & repair visible mending kit

Easy pimp & repair visible mending kit
Easy pimp & repair visible mending kit
Easy pimp & repair visible mending kit
Easy pimp & repair visible mending kit
Easy pimp & repair visible mending kit
42.00
InStock
Quantity
Wilt u ook heel graag uw kleding op een originele manier repareren of versieren maar u weet niet hoe u moet beginnen? Vindt u het ingewikkeld om op een kledingstuk of accessoire mooie geometrische patronen te tekenen? Wilt u nette en regelmatige steekjes maken maar het is toch moeilijker dan het lijkt? Voor u heb ik de "Easy Pimp & repair visible mending kit" bedacht! Deze kit bevat alles wat u nodig heeft om uw favoriete (spijker)broek, jasje, tasje, kussen, of wat u ook wilt, met een mooie design te versieren. In een leuke jute tas vindt u 4 lapjes prachtige Japanse sashiko stof. De stofjes zijn voorbedrukt dus u hoeft niks zelf te tekenen! Gebruik een hele stuk of knip het in de gewenste maat. Gebruik maar 1 design of combineer ze. In plaats van vervelende speldjes te gebruiken, probeer een revolutionaire Japanse lijm! Die is blauw maar wordt onzichtbaar bij  het drogen, verhard niet dus uw naald kan er altijd makkelijk doorheen en na het wassen verdwijnen alle componenten!

Hoe gaat u te werk? Er zijn 2 methodes:
1-U wilt graag het stofje zien. Lijm een stukje stof op uw gekozen kledingstuk of accessoire en borduur over de goud- of zilverkleurige steekjes. Deze steekjes verdwijnen bij het wassen dus u hoeft niet alles te borduren.
2-U wilt het stofje niet zien, alleen het patroon. Keer uw gekozen kledingstuk of accessoire binnenstebuiten, lijm het stofje zodanig dat het patroon te zien is. Borduur NIET OP DE GOUD- OF ZILVERKLEURIGE STEEKJES, MAAR TUSSEN DE STEEKJES! Dat is het geheim om hetzelfde patroon op de goede kant van de stof te krijgen. Uw steekjes behouden ook dezelfde lengte!

Inhoud:

1 sashiko set naalden (4 naalden van verschillende lengtes)
1 een Japanse vingerhoed van leer
2 strengen van 20 meter sashiko garen (gebroken wit #2 en verlopend #52)
4 lapjes voorbedrukte Japanse sashiko stof: ongeveer 28cm x 25cm
1 tube textiellijm
1 jute zakje (24cm x 30cm)
Alle producten (behalve de jute zak) zijn komen uit Japan

 
Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close