fat quarter fabric bundle: blauwe grijze tinten - www.japanesecraftcenter.com

fat quarter fabric bundle: blauwe grijze tinten

fat quarter fabric bundle: blauwe grijze tinten
fat quarter fabric bundle: blauwe grijze tinten
fat quarter fabric bundle: blauwe grijze tinten
36.00
InStock
Quantity
Deze prachtige Japanse stoffen zijn speciaal voor uw bijzondere projecten geselecteerd. Houdt u van blauwe grijze tinten en wilt u graag met verschillendee stoffen werken? Dan is deze stofbundel zeker iets voor u! In 1 bundel vindt u Japanse sakizome stoffen (2 stuks), Japanse canvas stof (1 stuk) en katoenen stoffen met traditionele printen (2 stuks).
-De Japanse canvas van zeer hoge kwaliteit is met de grootste zorg geweven. Doordat de garens verschillende diktes hebben, krijgt de stof een heerlijke en natuurlijke structuur. Japanners hebben hier een speciale naam voor: "mura ito". De prachtige vintage designs en hun mooie kleuren maken het onweerstaanbaar!
-De sakizome stoffen bestaan uit een palet van pastel kleuren die in de Japanse natuur te vinden zijn. Vanwege de prachtige tinten en de kwaliteit van de Japanse stoffen (die op traditionele wijze in Japan geweven worden)  is sakizome over de hele wereld erg geliefd door quiltliefhebbers.
-De katoenen stoffen met traditionele print vallen soepel. De motieven die bijna niet te vinden zijn in Nederland maken de stoffen extra bijzonder.

De fat quarters zijn een kwart van 1 meter stof. In de lengte zijn ze altijd 50 cm maar de breedte is afhankelijk van de originele breedte van de stof. Als de stof 108 cm breed is, zal de fat quarter 54cm x 50cm zijn. Als de stof 114 cm breed is, zal de fat quarter 57cm x 50cm zijn.
De fat quarters zijn tussen 54cm x 50 cm en 57cm x 50 cm.

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close