Webshop gesloten tussen vrijdag 10 juli en zondag 16 augustus. Excuses voor het ongemak.
fat quarter fabric bundle: dark & red - www.japanesecraftcenter.com

fat quarter fabric bundle: dark & red

fat quarter fabric bundle: dark & red
fat quarter fabric bundle: dark & red
36.00
OutOfStock
Sold out
Deze prachtige Japanse stoffen zijn speciaal voor uw bijzondere projecten geselecteerd. Houdt u van de combinatie rood en donkere kleuren en wilt u graag met verschillende stoffen werken? Dan is deze stofbundel zeker iets voor u! In 1 bundel vindt u Japanse canvas stof (2 stuks), azumino momen (1 stuk), traditionele Taiwanese stof (1 stuk) en takumi (1 stuk).
-De Japanse canvas van zeer hoge kwaliteit is met de grootste zorg geweven. Doordat de garens verschillende diktes hebben, krijgt de stof een heerlijke en natuurlijke structuur. Japanners hebben hier een speciale naam voor: "mura ito". De prachtige vintage designs en hun mooie kleuren maken het onweerstaanbaar!

- Azumino-momen is een dikke katoenen stof die in de Japanse stad Azumino op traditionele wijze wordt geweven. "Momen" betekent katoen. Azumino-momen betekent dus letterlijk "katoen van Azumino".
Eerst wordt de stof geweven en vervolgens wordt het op een speciale manier behandeld om een verfrommeld aspect te krijgen (dit aspect verdwijnt niet na het wassen). Uiteindelijk wordt het geverfd. Azumino-momen is dikker dan de gewone quiltstof en het zal uw quiltwerk een prachtig effect geven. Ook perfect voor sashiko en borduurwerk!
-De takumi vintage stoffen van Olympus zijn zeer uniek en van uitzonderlijke kwaliteit. De traditionele patronen en motieven, waaronder de "kasuri" patronen, zijn in Japan erg geliefd. De effen achtergronden zijn gemaakt met een speciale grijze stof die meestal met de hand wordt geverfd om vervolgens afgedrukt te worden.
-De traditionele Taiwanese stof geweven met garens van verschillende diktes. De mooie Chinese tekens zullen aan al uw creaties een bijzondere twist geven.
De fat quarters zijn een kwart van 1 meter stof. In de lengte zijn ze altijd 50 cm maar de breedte is afhankelijk van de originele breedte van de stof. Als de stof 108 cm breed is, zal de fat quarter 54cm x 50cm zijn. Als de stof 114 cm breed is, zal de fat quarter 57cm x 50cm zijn.
De fat quarters zijn tussen 54cm x 50 cm en 57cm x 50 cm.

5 lapjes

Back to overview

Order extra itemsLeave your comment

Maak kennis met borduurtechniek kogin


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close