Let op! De webwinkel is vanaf 20 juli gesloten en zal half/ eind augustus weer openen. Excuses voor het ongemak.
 
fat quarter fabric bundle: happy - www.japanesecraftcenter.com
You are not signed in, first login to add items to your cart:
Click to login >>

fat quarter fabric bundle: happy

fat quarter fabric bundle: happy
fat quarter fabric bundle: happy
33.00
OutOfStock
Sold out
Deze prachtige Japanse stoffen zijn speciaal voor uw bijzondere projecten geselecteerd. Houdt u van vrolijke kleuren en wilt u graag met verschillende stoffen werken? Dan is deze stofbundel zeker iets voor u! In 1 bundel vindt u Japanse katoensatijn stof (2 stuks), azumino momen (1 stuk), chirimen satijn (1 stuk) en katoenen stof met traditionele printen (1 stuk).
-Gemaakt van 100% katoen, de katoensatijn stof wordt door een speciale weefmachine zacht en licht glanzend. Doordat het met garens van verschillende diktes geweven is, zullen deze prachtige stoffen volume aan uw creaties geven.
-Ook gemaakt van 100% katoen, de katoen chirimen stof glanst, verfrommelt nauwelijks en voelt licht aan. Het geeft aan al uw creaties een verfijnde en chique uitstraling. Omdat de stof kwetsbaar is dient het met de hand in koud water gewassen te worden.
-De katoenen stoffen met traditionele print vallen soepel. De motieven die bijna niet te vinden zijn in Nederland maken de stoffen extra bijzonder.
- Azumino-momen is een dikke katoenen stof die in de Japanse stad Azumino op traditionele wijze wordt geweven. "Momen" betekent katoen. Azumino-momen betekent dus letterlijk "katoen van Azumino". Eerst wordt de stof geweven en vervolgens wordt het op een speciale manier behandeld om een verfrommeld aspect te krijgen (dit aspect verdwijnt niet na het wassen). Uiteindelijk wordt het geverfd. Azumino-momen is dikker dan de gewone quiltstof en het zal uw quiltwerk een prachtig effect geven. Ook perfect voor sashiko en borduurwerk!

De fat quarters zijn een kwart van 1 meter stof. In de lengte zijn ze altijd 50 cm maar de breedte is afhankelijk van de originele breedte van de stof. Als de stof 108 cm breed is, zal de fat quarter 54cm x 50cm zijn. Als de stof 114 cm breed is, zal de fat quarter 57cm x 50cm zijn.
De fat quarters zijn tussen 54cm x 50 cm en 57cm x 50 cm.

5 lapjes

 
Back to overview

Order extra itemsLeave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close