Geen verzendingen tussen zaterdag 20 april en woensdag 8 mei.
 
 
fat quarter fabric bundle: vintage indigo - www.japanesecraftcenter.com
You are not signed in, first login to add items to your cart:
Click to login >>

fat quarter fabric bundle: vintage indigo

fat quarter fabric bundle: vintage indigo
fat quarter fabric bundle: vintage indigo
51.50
OutOfStock
Sold out
Deze prachtige Japanse stoffen zijn speciaal voor uw bijzondere projecten geselecteerd. Houdt u van indigo kleuren, vintage uitstraling en wilt u graag met verschillende stoffen werken? Dan is deze stofbundel zeker iets voor u! In 1 bundel vindt u 5 stuks takumi vintage stoffen van Olympus. Ze zijn zeer uniek en van uitzonderlijke kwaliteit. De traditionele patronen en motieven, waaronder de "kasuri" patronen, zijn in Japan erg geliefd. De effen achtergronden zijn gemaakt met een speciale grijze stof die meestal met de hand wordt geverfd om vervolgens afgedrukt te worden.

De fat quarters zijn een kwart van 1 meter stof. In de lengte zijn ze altijd 50 cm maar de breedte is afhankelijk van de originele breedte van de stof. Als de stof 108 cm breed is, zal de fat quarter 54cm x 50cm zijn. Als de stof 114 cm breed is, zal de fat quarter 57cm x 50cm zijn.
Deze fat quarters zijn 55cm x 50cm.

5 stuks

 
Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close