fat quarter fabric bundle: warm - www.japanesecraftcenter.com
You are not signed in, first login to add items to your cart:
Click to login >>

fat quarter fabric bundle: warm

fat quarter fabric bundle: warm
fat quarter fabric bundle: warm
31.00
InStock
Quantity
Deze prachtige Japanse stoffen zijn speciaal voor uw bijzondere projecten geselecteerd. Houdt u van warme kleuren en wilt u graag met verschillendee stoffen werken? Dan is deze stofbundel zeker iets voor u! In 1 bundel vindt u Japanse katoensatijn stof (1 stuk), Japanse canvas stof (1 stuk) en katoenen stof met traditionele printen (3 stuks).
-Gemaakt van 100% katoen, de katoensatijn stof wordt door een speciale weefmachine zacht en licht glanzend. Doordat het met garens van verschillende diktes geweven is, zullen deze prachtige stoffen volume aan uw creaties geven.
-De Taiwanese stof is licht geweven en zijdezacht. De traditionele patronen maken het onweerstaanbaar!
-De katoenen stoffen met traditionele print vallen soepel. De motieven die bijna niet te vinden zijn in Nederland maken de stoffen extra bijzonder.

De fat quarters zijn een kwart van 1 meter stof. In de lengte zijn ze altijd 50 cm maar de breedte is afhankelijk van de originele breedte van de stof. Als de stof 108 cm breed is, zal de fat quarter 54cm x 50cm zijn. Als de stof 114 cm breed is, zal de fat quarter 57cm x 50cm zijn.
De fat quarters zijn tussen 54cm x 50 cm en 57cm x 50 cm.

5 lapjes

 
Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close