half fat quarter fabric bundle: vintage indigo - www.japanesecraftcenter.com

half fat quarter fabric bundle: vintage indigo

half fat quarter fabric bundle: vintage indigo
half fat quarter fabric bundle: vintage indigo
20.90
OutOfStock
Sold out
Deze prachtige Japanse stoffen zijn speciaal voor uw bijzondere projecten geselecteerd. Houdt u van indigo kleuren, vintage uitstraling en wilt u graag met verschillende stoffen werken? Dan is deze stofbundel zeker iets voor u! In 1 bundel vindt u 5 stuks takumi vintage stoffen van Olympus. Ze zijn zeer uniek en van uitzonderlijke kwaliteit. De traditionele patronen en motieven, waaronder de "kasuri" patronen, zijn in Japan erg geliefd. De effen achtergronden zijn gemaakt met een speciale grijze stof die meestal met de hand wordt geverfd om vervolgens afgedrukt te worden.

De half fat quarters zijn een achtste van 1 meter stof. In de lengte zijn ze altijd 50 cm maar de breedte is afhankelijk van de originele breedte van de stof. Als de stof 108 cm breed is, zal de fat quarter 27cm x 50cm zijn. Als de stof 114 cm breed is, zal de fat quarter 28.5cm x 50cm zijn.
De half fat quarters zijn 27.50cm x 50 cm.

5 stuks

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close