From January 13 to 19, I'll be in Tokyo. The shop will be closed. Sorry for any inconvenience. Follow me here.        
Hawaiian ribbon lei: prachtige lintketting maken - www.japanesecraftcenter.com

Hawaiian ribbon lei: prachtige lintketting maken

Hawaiian ribbon lei: prachtige lintketting maken
Hawaiian ribbon lei: prachtige lintketting maken
Hawaiian ribbon lei: prachtige lintketting maken
Hawaiian ribbon lei: prachtige lintketting maken
Hawaiian ribbon lei: prachtige lintketting maken
40.00
InStock
Prik een datum
Quantity
Staggered Price
2x
€ 37.50 p/s


9x
€ 30.56 p/s


Deze activiteit is niet Japans, maar Hawaiiaans. Die heeft volgens mij toch wel zijn plek bij Japan is fun! want Hawaï is dé vakantiebestemming van de Japanners. Tijdens ons verblijf in Japan, heb ik met mijn gezin een fantastische vakantie op Hawaï gevierd! Japanners hebben een sterkte band met dit eiland en het is heel gewoon om, in Japan, de "hula dance" en allerlei hawaiiaans handvaardigheden te leren, waaronder de "hawaiian ribbon lei" (hawaiiaanse linten ketting). Mijn eerste ribbon lei heb ik met Japanse vrouwen gemaakt en deze kennis wil ik maar te graag met jullie delen. Op Hawaï wordt er voor elke mooie gelegenheid schitterende bloemenkettingen uitgedeeld maar de bloemen verwelken snel. Er worden dus ook andere "lei's" gemaakt, vaak met lint. Tijdens de workshop leert u de techniek van het vlechten met 2 en daarna met 4 satijn linten en maakt u een prachtige ketting. Als u de techniek onder de knie heeft, kunt u later, hele gemakkelijk, mooie armbanden of schattige sleutelhangers maken.

-duur: 2,5 uur
-tarief: 40 euro/ persoon. Als u voor 2 mensen of meer boekt, kost een workshop 37,50 p.p. Als u voor 9 mensen boekt, kost een workshop maar 30,56 euro p.p.! Neem dan gezellig wat vriendinnen mee!
-minimaal 3 personen
-maximaal 9 personen


Het tarief is inclusief thee/koffie (met iets lekkers) en materiaal (satijn linten en wat u nodig heeft om het te verfraaien). U mag natuurlijk ook uw eigen broodje/snack meenemen.

De inschrijving wordt pas na betaling definitief. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de workshop 4 dagen van te voren geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden vindt u hier.
Als de workshop uitverkocht is, neem contact met me op.

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close