Workshops

WORKSHOPS

Let op! Ik ben aan het herstellen van een breuk in mijn pink en daardoor is mijn planning aangepast. U kunt zich weer aanmelden voor de workshops sashiko (hitomezashi, moyouzashi en kugurizashi) de kogin en de boro! De workshops zijn momenteel op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.30 maar ik kan ze ook op maandag en vrijdag van 12.30 tot 15.00 geven. Heeft u interesse in een workshop op maandag en vrijdag? Stuur me gerust een bericht. Om de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Vindt u het leuk om kennis te maken met verschillende Japanse handwerktechnieken? Wilt u meer weten over de borduurtechinieken sashiko, boro en kogin of lijkt het u leuk om vierkantjes kimono stof te vouwen tot het maken van prachtige bloemen? U bent bij de Japanese Craft Center op het juiste adres! Wilt u op de hoogte gehouden worden? Schijf u zich nu in voor mijn nieuwsbrief.
Wist u...
-dat bijna alle workshops 2,5 uur duren?
-dat als u voor 2 mensen of meer boekt, u een korting krijgt? Neem dan gezellig wat vriendinnen mee!
-dat, na de workshops, alle deelnemers 10% korting op het assortiment krijgen?
-dat het materiaal dat tijdens de workshop gebruikt wordt in de prijs inbegrepen is?
-dat u bij ons kunt pinnen?
Goed om te weten, toch?

Tot snel in Badhoevedorp!
Nieuwemeerdijk 93
0654690200

 
 
Grote herfstkortingen!


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close