kogin kit #63: pincushion - www.japanesecraftcenter.com

kogin kit #63: pincushion

kogin kit #63: pincushion
23.00
InStock
Quantity
Kogin-zashi is een Japanse rijgtechniek die uit het noorden van Japan komt. U werkt met een hele lange draad en u moet de steekjes tellen (dus wel alert blijven!). Er zijn tientallen kogin motieven maar de ontwerpen zijn altijd horizontaal met geometrische vormen.
Met deze kogin kit maakt u een unieke speldenkussen ontworpen door Shinzi Katoh, een Japanse designer die de hele wereld blij maakt met zijn vrolijke designs! U borduurt op een kogin stof van linnen.
Dankzij de toegevoegde patroon zijn de stappen makkelijk te begrijpen. Voor een uitleg in het Nederlands, kijk even in mijn "handleiding voor kogin" in het menu bovenaan.

Inbegrepen: "linnen cross" van Olympus, een stukje linnen voor de achterkant, kogin garen blauw #354, een kogin naald, tussenvulling en een patroon. 20 counts / 1 inch (ongeveer 80 steken / 10 cm)

kleur: naturel
maat: 10cm x 10cm x 3cm (hoogte)
100% linnen
Made in Japan

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close