kogin kit: kinchaku #66 - www.japanesecraftcenter.com

kogin kit: kinchaku #66

kogin kit: kinchaku #66
34.00
InStock
Quantity
Kogin-zashi is een Japanse rijgtechniek die uit het noorden van Japan komt. U werkt met een hele lange draad en u moet de steekjes tellen (dus wel alert blijven!). Er zijn tientallen kogin motieven maar de ontwerpen zijn altijd horizontaal met geometrische vormen.
Met deze kogin kit maakt u een unieke kinchaku met een traditioneel Japans motief. Een kinchaku is een traditioneel Japans tasje met een touwtje. Kin betekent stof en Chaku betekent "iets erin doen". Oorspronkelijk werd het gebruikt om kleine voorwerpen mee te kunnen nemen:   geld, een persoonlijke stempel (waarmee men kan ondertekenen), medicijnen, sigaretten, make-up en zelfs een bento (lunchpakket).Dankzij de toegevoegde patroon zijn de stappen makkelijk te begrijpen.

Inbegrepen: linnen kogin stof ("sand beige"), linnen stof ("sand beige"), kogin garen (rode biet), een kogin naald, touwtje en een patroon.

kleur: sand beige
maat: 17,5cm x 15cm
100% linnen
Made in Japan

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close