levertijden

levertijden

Alle producten die op de website van Japanese Craft Center staan zijn op voorraad.

!!!Gedurende de "coronacrisis" moeten we zoveel mogelijk binnen blijven om de verspreiding te remmen. Daardoor zijn de levertijden en leveringsvoorwaarden aangepast.
-Alle bestellingen die door de brievenbus passen worden in een enveloppe of brievenbuspakket verzonden. Er worden gewone postzegels gebruikt wat betekent dat ze geen track & trace nummer hebben. Op die manier hoef ik niet naar het postkantoor maar kan gebruik maken van de brievenbus. Het contact met mensen wordt dus beperkt. Brievenbuspost kan zoals gewoonlijk verzonden worden.
-Voor de pakketten (en alle post naar het buitenland) moet ik wel naar het postkantoor maar het zal 3 keer per week gebeuren: op maandag, woensdag en op vrijdag.
U bestelt tussen vrijdagmiddag en maandagochtend: u ontvangt uw bestelling op dinsdag.
U bestelt tussen maandadmiddag en woensdagochtend: u ontvangt uw bestelling op donderdag.
U bestelt tussen maandagmiddag en vrijdagochtend: u ontvangt uw bestelling op zaterdag.
Bedankt voor uw begrip en blijf a.u.b. zoveel mogelijk binnen!

 
Betaalt u met iDeal? Bestellingen die op een werkdag voor 12:00 zijn geplaatst, worden meestal diezelfde dag (m.u.v. zaterdag, zondag en feestdagen) al verstuurd. Hou er rekening mee dat sinds 1 januari 2014 PostNL geen post meer op maandag bezorgt. Heeft u een bestelling op zaterdag geplaatst dan krijgt u die de volgende dinsdag bezorgd.

Wilt u liever vooruitbetalen (via een overschrijving)? Als u vooruit betaalt zal het bedrag 1 tot enkele dagen onderweg zijn voordat het bij Japan is fun! wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is wordt uw bestelling in behandeling genomen.

Let op! gedurende de vakanties van Japanese Craft Center worden er geen bestellingen verzonden. Kijk op de "Home pagina" voor een bericht over eventuele vakanties.
Meld je snel aan voor de nieuwe workshops!!!


Sashiko, boro en visible mending!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close