JAPANESE CRAFT CENTER HEEFT GEEN FYSIEKE WINKEL MAAR EEN WEBWINKEL. 
  
maak een boro-geïnspireerde tas (2 lessen) - www.japanesecraftcenter.com

maak een boro-geïnspireerde tas (2 lessen)

maak een boro-geïnspireerde tas (2 lessen)
maak een boro-geïnspireerde tas (2 lessen)
maak een boro-geïnspireerde tas (2 lessen)
maak een boro-geïnspireerde tas (2 lessen)
maak een boro-geïnspireerde tas (2 lessen)
75.00
InStock
prik een datum
Quantity
Staggered Price
1x
€ 75.00 p/s


2x
€ 70.00 p/s


Houdt u van patchwork, naaien en creatief bezig zijn? Bent u gek op mooie stoffen? Boro is dan zeker iets voor u! Boro is een traditionele Japanse patchwork-techniek die gebuikt werd om kleren te repareren en te versterken. Tegenwoordig wordt het vooral op denim toegepast maar het wordt steeds vaker gezien in quiltwerk of om kleding en accessoires een authentieke uitstraling te geven. 

Deze workshop kent 2 lessen:
-tijdens de eerste les, gaan we samen de voorkant van de tas maken. Daarvoor gaan we lapjes Japanse stoffen op een dikkere stof met sashiko steken vastmaken. De kleuren van de stofjes bepaalt u zelf. Het werkje kunt u thuis op uw gemak afmaken. Daarvoor heeft u een week.

-tijdens de tweede les, komt u terug met het afgemaakte werkje en uw naaimachine. Samen gaan we de tas in elkaar zetten. U kunt zelf de lengte van de hengsels bepalen.

Let op: neem uw eigen naaimachine mee voor de tweede les.

-duur: 2,5 uur per les (5 uur in totaal)
-tarief: 40 euro/ persoon voor de eerste les en 35 euro/persoon voor de tweede les. Totaal 75 euro/persoon. Als u voor 2 mensen of meer boekt, kosten de workshops 70 euro/persoon. Neem dan gezellig wat vriendinnen mee!
-minimaal 3 personen
-maximaal 7 personen


Het tarief is inclusief het materiaal (wat u nodig heeft voor het maken van de tas, 1 sashiko naald, sashiko garens) en thee/koffie (met iets lekkers) . U mag natuurlijk uw eigen broodje/snack meenemen.

De inschrijving wordt pas na betaling definitief. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de workshop 4 dagen van te voren geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden vind je hier.
Als de workshop uitverkocht is, neem contact met me op.

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close