The shop will be closed on Thursday 20th of December. Sorry for any inconvenience.
Mijn artikel over sashiko - www.japanesecraftcenter.com

Mijn artikel over sashiko

Mijn artikel over sashiko
01 augustus 2017
In Juli heeft het handwerkblad "Handwerken zonder grenzen" mij gevraagd of ik een artikel over sashiko wilde schrijven. Het antwoord was natuurlijk: JA! Het artikel was te vinden in de editie van augustus. Het was mijn eerste artikel over dit onderwerp en ik vond het heel leuk om te doen. Hopelijk zullen de lezers het een boeiend onderwerp vinden en misschien zal de bijzondere Japanse techniek meer bekendheid in Nederland krijgen. Reactie schrijven op Mijn artikel over sashiko


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close