From January 13 to 19, I'll be in Tokyo. The shop will be closed. Sorry for any inconvenience. Follow me here.        
mini kaartjes - www.japanesecraftcenter.com

mini kaartjes ACTION

mini kaartjes
mini kaartjes
mini kaartjes
mini kaartjes
mini kaartjes
1.00
OutOfStock
kies je kaart
Sold out
Actie! 50% korting. Nu 1.00 i.p.v. 2.00

Dit zijn hele bijzondere kaartjes. Een bijzonder iemand verdient toch zo'n bijzonder kaartje...

Kaartje hart: Schrijf een heel kort bericht in het hartje, leg het hartje in de handen van het meisje en doe het in het bijgesloten envelopje. Om het kaartje te kunnen lezen moet het meisje het hartje eerst opeten (het hartje moet aan de achterkant getrokken worden).

hartje: 3 cm x 4 cm
meisje: 5 cm x 8,5 cm
envelopje: 7 cm x 9 cm

Kaartje kikker: Schrijf een heel kort bericht in de ster, leg de ster in de poten van de kikker en doe het in het bijgesloten envelopje. Om het kaartje te kunnen lezen moet de kikker de ster eerst opeten (de ster moet aan de achterkant getrokken worden).

ster: 4 cm x 4 cm
kikker: 6,5 cm x 7 cm
envelopje: 7 cm x 9 cm

Kaartje kat: Schrijf een heel kort bericht in het visje, leg het visje in de poten van de kat en doe het in het bijgesloten envelopje. Om het kaartje te kunnen lezen moet de kat het visje eerst opeten (het visje moet aan de achterkant getrokken worden).

visje: 3,5 cm x 4 cm
kat: 6,8 cm x 6,8 cm
envelopje: 7 cm x 9 cm

Kaartje taart: Schrijf een heel kort bericht in de taart, leg de taart in de poten van het varkentje en doe het in het bijgesloten envelopje. Om het kaartje te kunnen lezen moet het vakentje de taart eerst opeten (de taart moet aan de achterkant getrokken worden).

taart: 4,5 cm x 4,5 cm
varkentje: 6,8 cm x 7,2 cm
envelopje: 7 cm x 9 cm

Kaartje geit: Schrijf een heel kort bericht in het envelopje, leg het envelopje in de poten van de geit en doe het in het bijgesloten envelopje. Om het kaartje te kunnen lezen moet de geit het envelopje eerst opeten (de ster moet aan de achterkant getrokken worden).

envelopje: 4,3 cm x 3,3 cm
geit: 5,3 cm x 8,5 cm
envelop: 7 cm x 9 cm

 

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close