nuno-zori: maak milieuvriendelijke massage slippers! - www.japanesecraftcenter.com

nuno-zori: maak milieuvriendelijke massage slippers!

nuno-zori: maak milieuvriendelijke massage slippers!
nuno-zori: maak milieuvriendelijke massage slippers!
47.50
InStock
Quantity
Staggered Price
2x
€ 45.00 p/s


9x
€ 36.50 p/s


Heeft u interesse in deze workshop? Neem alstublieft contact met me op.

Nuno-zori zijn Japanse slippers voor in het huis. Traditioneel zijn ze gemaakt van restjes stof of van gebruikte stof. Het past bij het gedachtegoed dat je zo min mogelijk grondstof moet verspillen. Om de nuno-zori te maken kan je oude t-shirts, blouses, lakens, handoeken of jurken in lange stroken scheuren. De stroken kan je op een bepaalde manier weven en voordat je het weet, heb je super zachte en comfortabele slippers gemaakt! Er wordt gezegd dat het dragen van dergelijke slippers de hersenen stimuleren want de zool drukt op bepaalde punten en massert je voet. Nuno-zori worden meestal te klein gemaakt zodat de hiel ook gemasseerd wordt. Je kan ze ook op je maat maken als je dat liever hebt.
De derde maandag van september vieren Japanners "Keiro no hi" oftewel "Respect for the Aged Day". Die dag krijgen ouderen speciale cadeau's in de hoop dat ze nog langer zullen leven. Soms komen Japanners bij elkaar om ze samen een paar nuno-zori maken om ze aan een familielid te schenken. De volgende "keiro no hi" is op 16 september. Misschien ook leuk om dit jaar aan mee te doen! De slippers kunnen ook een mooi
verjaardagscadeau zijn!

Tijdens de workshop, omdat de tijd beperkt is, zullen we kant en klare strokjes stof gebruiken. Je hoeft dus geen oude kleren mee te nemen. Als je de techniek  onder de knie hebt, kan je thuis andere paren maken en deze keer met je oude kleren! 


-duur: 3 uur
-tarief: 47,50 euro/ persoon. Als u voor 2 mensen of meer boekt, kost een workshop 45,00 p.p. Als u voor 9 mensen boekt, kost een workshop maar 36,50 euro p.p.! Neem dan gezellig wat vriendinnen mee!
-minimaal 3 personen
-maximaal 9 personen


Het tarief is inclusief thee/koffie (met iets lekkers) en materiaal (stoken stof en touw voor 1 paar). U mag natuurlijk ook uw eigen broodje/snack meenemen.

De inschrijving wordt pas na betaling definitief. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de workshop 4 dagen van te voren geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden vindt u hier.
Als de workshop uitverkocht is, neem contact met me op.


Back to overview


Leave your comment

Ontdek de te gekke wereld van knuffels haken!

Maak kennis met een wereld vol kleuren!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close