Olympus-thread en Clover

Olympus-thread en Clover


Japanese Craft Center verkoopt de beste kwaliteit sashiko fournituren van de Japanse fabrikanten Olympus-thread en Clover.

Olympus-thread
De geschiedenis van de Japanse borduur- en kantgarens ís de geschiedenis van Olympus-thread.
Het bedrijf is in 1908 in de Japanse stad Nagoya begonnen met het maken van naaigaren. Snel werd het de eerste fabrikant van borduurgarens in Japan en vandaag is Olympus-thread de leider in de  borduur-, haak-, kant- en brei-industrie. Ze exporteren naar Azië, Europa en Noord-Amerika, en dankzij de hoge kwaliteit van hun producten geniet het merk Olympus-thread van een uitstekende reputatie in de hele wereld.

Inmiddels hebben ze een uitgebreid assortiment producten:
-allerlei soorten garens: voor kruissteek borduren, sashiko, kogin en haken,
-alle sashiko en kogin benodigdheden: stoffen, garens, naalden, vingerhoeden, kits, boeken,
-diverse stoffen die allemaal op een traditionele manier zijn geweven: voor sashiko, kogin, patchwork,
-allerlei tools voor handwerk...

Clover
Het bedrijf werd in 1925 opgericht en is gevestigd in de Japanse stad Osaka. Wat begon als groothandel in naalden en andere naaiaccessoires groeide uit tot een van de grootste fabrikanten van fournituren voor naaien, breien en uiteenlopend handwerk.  Clover ontwikkelt al decennia gebruiksvriendelijke tools en het merk is in Japan al lang  een symbool van hoge kwaliteit.

 
Ontdek de te gekke wereld van knuffels haken!

Maak kennis met een wereld vol kleuren!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close