Pica Pau - www.japanesecraftcenter.com

Pica Pau

Pica Pau
21.00
OutOfStock
Sold out
Amigurumi is een woord dat u misschien vaak tegengekomen bent maar weet u wat het betekent? In het Japans wordt het op deze manier geschreven: 編みぐるみ. Ami (編み) betekent "breien" en gurumi (ぐるみ) komt van nuigurumi (ぬいぐるみ) wat "knuffel" betekent. Amigurumi is dus letterlijk een "gebreide knuffel". Al decennia erg populair in Japan, ze zijn sinds 2003 een wereldwijde hype! Maak ze, verzamel ze, gebruik ze als decoratie of geef ze aan uw (klein)kinderen!
Welkom in de exotische wereld van Pica Pau en haar dierenvriendjes! Ze zijn speels, energiek en uiterst schattig. Hector de zachtaardige neushoorn, Murray de energieke otter, René de babbelgrage kaaiman, Ramòn de dromerige ezel en vele anderen: iedereen sluit zich graag aan bij de vrolijke Pica Pau-stoet! Speelgoedmaakster, ontwerpster en haakster Yan Schenkel omringt zich met de meest kleurrijke amigurumi. In dit boek geeft ze 20 nieuwe designs, en ze verklapt ook haar geheime ingrediënten voor elk project. De patroontjes zijn vergezeld van heldere instructies, stap-voor- stapfoto’s en toelichting bij alle gebruikte steken.

1 stuk
Taal: Nederlands
Bindwijze: paperback
Aantal pagina's: 160

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close