pimp je denim! - www.japanesecraftcenter.com

pimp je denim!

pimp je denim!
pimp je denim!
pimp je denim!
40.00
OutOfStock
Prik een datum
Sold out
Staggered Price
2x
€ 37.50 p/s


9x
€ 30.56 p/s


Wilt u graag uw spijkerbroek of -jas op een originele manier repareren of gewoon opvrolijken en een uniek item van maken? Dan is de boro techniek zeker iets dat u moet leren! Boro is de traditionele Japanse patchwork-techniek die vroeger gebruikt werd om versleten kleding te herstellen en te versterken. Lapjes stof geverfd met indigo werden op de versleten plekken vast gemaakt met sashiko steekjes. Tegenwoordig wordt deze techniek nog steeds voor (vooral) denim gebuikt, maar het wordt ook toegepast als een decoratieve borduurtechniek en in quiltwerk. Boro is de laatste jaren steeds populairder omdat de (witte) steekjes op de blauwe  achtergrond vaak mooi gevonden worden maar ook omdat deze techniek hand in hand gaat met het gedachtegoed "repair, don't replace": gooi je spullen niet zomaar weg omdat ze versleten zijn maar maak er iets moois van want daar zit ook schoonheid in!

Tijdens deze les leert u hoe u op een "nette" of "ruwe" manier uw kleding kunt versterken of customizen. We werken met stoffen en materiaal uit Japan. U hoeft alleen uw kledingstuk mee te nemen.


-duur: 2,5 uur
-tarief: 40 euro/ persoon. Als u voor 2 mensen of meer boekt, kost een workshop 37,50 p.p. Als u voor 9 mensen boekt, kost een workshop maar 30,56 euro p.p.! Neem dan gezellig wat vriendinnen mee!
-minimaal 3 personen
-maximaal 9 personen


Het tarief is inclusief het materiaal (Japanse stoffen, set sashiko naalden, sashiko garen en Japanse vingerhoed) en thee/koffie (met iets lekkers) . U mag natuurlijk ook uw eigen broodje/snack meenemen.

De inschrijving wordt pas na betaling definitief. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de workshop 4 dagen van te voren geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden vindt u hier.
Als de workshop uitverkocht is, neem contact met me op.

Back to overview


Leave your comment

Workshop boro!

vrijdag 24 mei 12.00-14.30
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close