Geen verzendingen tussen zaterdag 20 april en woensdag 8 mei.
 
 
sakizome OL106M (prijs voor 25 cm) - www.japanesecraftcenter.com

sakizome OL106M (prijs voor 25 cm)

sakizome OL106M (prijs voor 25 cm)
8.25
InStock
Quantity
In het Japans betekent "sakizome" geverfde garens en "momen" katoen. Sakizome-momen betekent dus eigenlijk "yarn-dyed" katoen: de garens worden eerst geverfd en dan geweven.

Voor de sakizome-momen worden er garens van meerdere kleuren en van verschillende diktes gebruikt. Daardoor krijgt de stof een onregelmatige textuur en een gemeleerd kleureffect in natuurlijke tinten, tinten die in Japan "taupe" genoemd worden.

"Taupe" bestaat uit een palet van pastel kleuren: van zachte crèmes tot rijk bruin, van zacht groen en blauw tot vol paars en van warm rood tot zacht roze tinten. Het zijn kleuren die in de Japanse natuur te vinden zijn. Vanwege de prachtige tinten en de kwaliteit van de Japanse stoffen (die op traditionele wijze in Japan geweven worden)  is "taupe" over de hele wereld erg geliefd door quiltliefhebbers.

Met deze serie prachtige lapjes wilde de Japanse fabrikant slijtvaste en tijdloze producten maken. Door de fijne en natuurlijke uitstraling is deze stof perfect voor patchwork en quilt en de kleuren zijn heel makkelijk met elkaar te combineren. Een must-have! Al vanaf 25 cm te koop.

Verkrijgbaar per 25 cm (8.25 euro/ 25 cm). 108 cm breed.

voor een lapje van 25 cm x 108 cm kiest u: aantal 1
voor een lapje van 50 cm x 108 cm kiest u: aantal 2
voor een lapje van 75 cm x 108 cm kiest u: aantal 3...


100% katoen
afmeting: 108 meter breed.
Made in Japan by Olympus

 
Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close