JAPANESE CRAFT CENTER HEEFT GEEN FYSIEKE WINKEL MAAR EEN WEBWINKEL. 
  
sashiko: patroon maken en op stof overbrengen - www.japanesecraftcenter.com

sashiko: patroon maken en op stof overbrengen

sashiko: patroon maken en op stof overbrengen
sashiko: patroon maken en op stof overbrengen
sashiko: patroon maken en op stof overbrengen
sashiko: patroon maken en op stof overbrengen
40.00
InStock
Prik een datum
Quantity
Staggered Price
2x
€ 37.50 p/s


9x
€ 30.56 p/s


Sashiko is een traditioneel Japanse borduurtechniek die vroeger werd gebruikt om de kleding van de boeren en de vissers te versterken en te verfraaien. Tegenwoordig wordt sashiko vooral toegepast als een decoratieve borduurtechniek en in quiltwerk. Tijdens deze workshop leert u hoe u een patroon maakt en hoe u die op de stof over kan brengen. Het is wel makkelijker als u reeds met deze borduurtechniek bekend bent. Als het niet het geval is raad ik aan om eerst de workshop "moyouzashi sashiko, leer de basistechniek" bij te wonen. Samen kunnen we een onderzetter of een andere leuke item maken.
We werken uitsluitend met materiaal die geschikt is voor sashiko (geweven stoffen, garens en naalden).

-duur: 2,5 uur
-tarief: 40 euro/ persoon. Als u voor 2 mensen of meer boekt, kost een workshop 37,50 p.p. Als u voor 9 mensen boekt, kost een workshop maar 30,56 euro p.p.! Neem dan gezellig wat vriendinnen mee!
-minimaal 3 personen
-maximaal 9 personen


Het tarief is inclusief thee/koffie (met iets lekkers) en materiaal (speciaal geweven stof, 1 set naalden en 20 meter garen). U mag natuurlijk ook uw eigen broodje/snack meenemen.

De inschrijving wordt pas na betaling definitief. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de workshop 4 dagen van te voren geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden vindt u hier.
Als de workshop uitverkocht is, neem contact met me op.

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close