Geen verzendingen tussen zaterdag 20 april en woensdag 8 mei.
 
 
sashiko sampler indigo #H-2049 - www.japanesecraftcenter.com

sashiko sampler indigo #H-2049

sashiko sampler indigo #H-2049
sashiko sampler indigo #H-2049
sashiko sampler indigo #H-2049
10.10
InStock
Quantity
NL Samplers zijn voorbedrukte lapjes stof met uitwasbare motieven. Sommige van die motieven horen tot de meest traditionele Japanse designs: ze zijn door de natuur, Japanse tekens en familie emblemen geïnspireerd.  Anderen zijn moderner en origineel.  Alle lijnen moeten in een bepaalde volgorde geborduurd worden en dat wordt  in de handleiding aan de hand van cijfers (1,2,3...) of pijlen aangegeven. De instructies zijn in het Japans dus kijk ook naar mijn handleiding voor samplers.
 
Op deze sampler zijn er 4 verschillende motieven en er wordt gebruikt gemaakt van de zogenaamde "kuguri-zashi" methode: met als voor gewone sashiko worden er op de stof steekjes aangebracht. Als dat gedaan is wordt er nog garen tussen de steekjes gebracht zonder dat er in de stof geprikt wordt. Om het werkje niet te beschadigen wordt het oog van de naald gebruikt. Kijk op de laatste foto om een idee van deze hele leuke techniek te krijgen.

Wat kunt u met een sampler doen? U kunt op een eenvoudige manier een originele kussensloop, een placemat, een gastendoekje of iets anders maken.

1 stuk
kleur: indigo
Afmeting open: 35cm x 70cm. Slechts de helft van de sampler is voorbedrukt.
Afmeting gevouwen (voor een kussensloop of placemat): 33cm x 33cm
Materiaal: 100% katoen
Made in Japan.

FR Les samplers sont des coupons de tissu pré-imprimés avec des motifs qui partiront au lavage. Certains de ces motifs appartiennent aux dessins japonais les plus traditionnels: ils s'inspirent de la nature, des caractères japonais et des emblèmes familiaux. D'autres sont plus modernes et originaux. Toutes les lignes doivent être brodées dans un certain ordre. L'ordre est indiqué sur la fiche d'instruction (on brode la ligne 1 en premier, puis la 2, la 3...). Les instructions sont en japonais alors n'hésitez pas à consulter ma fiche d'instruction pour coupons.

Que pouvez-vous faire avec un sampler? Vous pouvez facilement créer une taie d'oreiller originale, un napperon, une petite serviette ou autre chose.

1 coupon
couleur: indigo
Dimension du coupon ouvert: 35cm x 70cm. Seule une moitié du coupon est pré-imprimé.
Dimension du coupon pliés (pour une taie d'oreiller ou un napperon): 33cm x 33cm
Matériel: 100% coton
Fabriqué au Japon


 
Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close