sashiko sampler wit (voor dun garen) #H-1087 - www.japanesecraftcenter.com

sashiko sampler wit (voor dun garen) #H-1087

sashiko sampler wit (voor dun garen) #H-1087
sashiko sampler wit (voor dun garen) #H-1087
8.25
InStock
Quantity
Hitomezashi is een sashiko techniek waar de steekjes elkaar aanraken of kruisen. Ze sluiten op elkaar aan. Begin eerst met alle horizontale lijnen en daarna de verticale lijnen. Als er diagonalen zijn, doe eerst alle diagonalen die naar dezelfde kant wijzen en daarna de diagonalen die naar de andere kant wijzen.

Samplers zijn voorbedrukte lapjes stof met uitwasbare motieven. Sommige van die motieven horen tot de meest traditionele Japanse designs: ze zijn door de natuur, Japanse tekens en familie emblemen geïnspireerd.  Anderen zijn moderner en origineel.
De print is uitwasbaar het mag dus niet voor het borduren gewassen worden! De instructies zijn in het Japans dus kijk ook naar mijn Tutorial voor samplers.
Deze sampler is speciaal ontwikkeld voor dunne sashiko garens. U heeft 100 meter van nodig.

Wat kunt u met een sampler doen? Een originele kussensloop, een placemat een gastendoekje maken, een tasje, etui....

1 stuk
kleur: wit
Afmeting open: 35cm x 70cm
Afmeting gevouwen (voor een kussensloop of placemat): 33cm x 33cm
Materiaal: 100% katoen
Made in Japan.

Back to overview


Leave your comment

Manon  - Hitomezashi-samplers
15-01-2023 10:02:26
Goedemorgen,

Wat een superleuke webshop hebben jullie! Mijn vriendin, dochter en ik vinden het samen maken van deze samplers zo leuk. Wij zagen op internet dat er ook Hitomezashi-samplers zijn met kleine beertjes, een soort kleine tulpjes en visjes. En een Sashiko-sampler met wolkjes. Hebben jullie misschien plannen om deze ook op te nemen in jullie collectie? Wij zijn de eerste kopers!

Nog een hele fijne dag (met heerlijk weer om een sampler te maken).

Groetjes,

Manon
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close