sashiko voor gevorderden - www.japanesecraftcenter.com

sashiko voor gevorderden

sashiko voor gevorderden
sashiko voor gevorderden
48.00
InStock
prik een datum
Quantity

Sashiko is een traditioneel Japanse borduurtechniek die vroeger werd gebruikt om de kleding van de boeren en de vissers te versterken en te verfraaien. Tegenwoordig wordt sashiko vooral toegepast als een decoratieve borduurtechniek en in quiltwerk. Sashiko telt meerdere borduurtechnieken zoals moyouzashi, hitomezashi of kugurizashi.
Deze workshop is bedoeld voor de mensen die al enige ervaring met sashiko hebben. We zullen niet op een voorbedrukte stof werken maar jullie zullen leren om een patroon zelf te tekenen. We zullen een klein werkje in de maat van een onderzetter maken. Mocht het niet af is, maakt u het op uw gemak thuis af. We werken met Japanse stof die speciaal voor sashiko geweven is, sashiko naalden, garens en vingerhoed.
Kom dus snel kennis maken met een bijzondere techniek! We werken met materiaal uit Japan en voornamelijk van Olympus-thread, dé fabrikant en specialist van sashiko materiaal.

-duur: 2,5 uur
-tarief: 48 euro/ persoon
-minimaal 3 personen
-maximaal 9 personen


Het tarief is inclusief het materiaal (Japanse stof, set sashiko naalden, sashiko garens, krijtpotlood en Japanse vingerhoed) en thee/koffie met iets lekkers. Je mag natuurlijk ook je eigen broodje/snack meenemen.

De inschrijving wordt pas na betaling definitief. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de workshop 4 dagen van te voren geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden vind je hier.
Als de workshop uitverkocht is, neem contact met me op.


Back to overview


Leave your comment

Anja Deijl  - Workshop sashiko voor gevorderden
29-08-2022 14:37:11
Beste Beatrice, ik wil graag de workshop sashiko van 12 september volgen. Ik snap het principe van sashiko en heb wel eens een werkje gemaakt met een voorbedrukt patroon. Ik ben er verder onervaren in en werken met een vingerhoed heb ik nooit gedaan. Maar ik wil de techniek wel graag goed onder de knie krijgen en ik kan op 12 september omdat dat in mijn vakantie valt (ik werk fulltime, dus doordeweeks lukt meestal niet). Ik heb wel veel ervaring met verschillende methoden van borduren. Dus hoop dat ik me ervoor kan inschrijven?

Met vriendelijke groet, Anja Deijl
Meld je snel aan voor de nieuwe workshops!!!


Sashiko, boro en visible mending!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close