tatami-beri bag: de leukste tasjes van bijzonder materiaal! - www.japanesecraftcenter.com

tatami-beri bag: de leukste tasjes van bijzonder materiaal!

tatami-beri bag: de leukste tasjes van bijzonder materiaal!
tatami-beri bag: de leukste tasjes van bijzonder materiaal!
tatami-beri bag: de leukste tasjes van bijzonder materiaal!
tatami-beri bag: de leukste tasjes van bijzonder materiaal!
tatami-beri bag: de leukste tasjes van bijzonder materiaal!
55.00
OutOfStock
prik een datum
leen een naaimachine
Sold out
Staggered Price
2x
€ 52.50 p/s

Tatami-beri is helemaal nieuw in Nederland... maar wat is dat? Een tatami is een mat gemaakt van rijststro dat als vloerbedekking wordt gebruikt in traditionele Japanse kamers. Meestal hebben ze aan de lange zijden randen (heri) van brokaat of effen stof. Tatami-heri is een zeer gewaardeerde stof die bestaat uit een combinatie van polyethyleen garen, polypropyleen garen, polyester garens en glanskatoen garen. De keus van creatieve en kleurrijke designs lijkt eindeloos te zijn. Vroeger lieten de kleuren en patronen de sociale status van een gezin of de sociale positie van iemand zien. In Japan, al meer dan 10 jaar worden de prachtige  linten ook gebruikt worden om tassen en accessoires te maken. Tatami-beri is verenlicht maar toch stevig, het voelt zacht aan, het is flexibel en buigbaar. Het is dus een geweldig materiaal om handig en stijlvol tassen te maken. Die kunt u iedere dag of alleen voor speciale gelegenheden dragen. In een handomdraai kunt u ook originele haar accessoires, portemonnees en andere leuke objecten maken. Tijdens deze workshop kunt u 5 meter heri kiezen en ik zal u laten zien hoe u een super leuk tasje kunt maken! Het is verrassend simpel en ik hoop dat deze workshop de aanleiding zal zijn om heri voor nog meer accessoires te gebruiken! Tatami-beri is alleen verkrijgbaar bij Japanese Craft Center.
U wordt vewacht om uw eigen naaimachine (en garen) mee te nemen. De heri's worden aan elkaar gestikt.

Tijdelijk geen naaimachine of komt u liever met lege handen? U kunt een van de 3 Singer naaimachines tegen een kleine vergoeding lenen. Dat doet u tijdens het reserveren van de workshop.


-duur: 2,5 uur
-tarief: 55 euro/ persoon. Als u voor 2 mensen of meer boekt, kost een workshop 52,50 p.p. Neem dan gezellig wat vriendinnen mee!
-naaimachine voor 7,50/stuk te leen.
-minimaal 3 personen
-maximaal 6 personen


Het tarief is inclusief het materiaal (5 meter tatami-heri, kleur naar wens) en thee/koffie (met iets lekkers) . U mag natuurlijk ook uw eigen broodje/snack meenemen.

De inschrijving wordt pas na betaling definitief. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de workshop 4 dagen van te voren geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden vindt u hier.
Als de workshop uitverkocht is, neem contact met me op.

Back to overview

Order extra items

heri: diamond€ 6.60
tashengsels€ 14.00


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close