temari als kerstversiering. - www.japanesecraftcenter.com

temari als kerstversiering.

temari als kerstversiering.
temari als kerstversiering.
40.00
OutOfStock
Prik een datum
Sold out
Staggered Price
2x
€ 37.50 p/s


9x
€ 30.56 p/s


Oorspronkelijk geïmporteerd uit China en geïntroduceerd in Japan rond de 15e eeuw, temari's waren speelgoed balletjes die moeders voor hun kinderen maakten. Ze gebruikten overblijfselen van oude zijden kimono's die ze oprolden en met zijden draad vastbonden. Er werd vervolgens op de balletjes geborduurd. Na verloop van tijd werden de patronen steeds complexer en tegenwoordig wordt zijde vaak vervangen door wol en katoenen draad.
Tijdens deze workshop gebruiken we kant en klare ballen (ook "core" genoemd) die zorgvuldig in Japan zijn gemaakt. De bal hoeft u dus niet zelf te maken maar u leert hoe u die kan borduren. De ballen komen in 3 kleuren (rood, zwart en wit) en garen in 19 kleuren. Voor een glinsterend effect gebruiken we metallic glitter garen(lame). Temari zijn perfect te gebruiken als kerstballen. Voor de workshop "temari als kerstversiering" gaat u op een rode bal met wit en groen garen borduren.
Kom snel kennis maken met een, in Nederland, nog niet zo bekende techniek! We werken met materiaal uit Japan en voornamelijk van Olympus-thread, dé fabrikant en specialist van sashiko-/borduurmateriaal.

-duur: 2,5 uur
-tarief: 40 euro/ persoon. Als u voor 2 mensen of meer boekt, kost een workshop 37,50 p.p. Als u voor 9 mensen boekt, kost een workshop maar 30,56 euro p.p.! Neem dan gezellig wat vriendinnen mee!
-minimaal 3 personen
-maximaal 9 personen


Het tarief is inclusief thee/koffie (met iets lekkers) en materiaal (core, set borduurnaalden, katoenen  en  glitter garen).
U mag natuurlijk ook uw eigen broodje/snack meenemen.

De inschrijving wordt pas na betaling definitief. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de workshop 4 dagen van te voren geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden vindt u hier.
Als de workshop uitverkocht is, neem contact met me op.

Back to overview


Leave your comment

Workshop boro!

vrijdag 24 mei 12.00-14.30
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close