tote bag kit: boro with Japanese taupe/pink - www.japanesecraftcenter.com

tote bag kit: boro with Japanese taupe/pink

tote bag kit: boro with Japanese taupe/pink
tote bag kit: boro with Japanese taupe/pink
tote bag kit: boro with Japanese taupe/pink
tote bag kit: boro with Japanese taupe/pink
tote bag kit: boro with Japanese taupe/pink
36.00
InStock
jute zakje
Quantity
Met deze kit versiert u op een eenvoudige manier een tote bag met prachtige Japanse stoffen! Een tote bag is een eenvoudige vierkante open tas met hengsels. Ze zijn al jaren populair want ze zijn heel handig en ook nog stevig.
U krijgt stukjes sakizomemomen: voor deze stof worden er garens van meerdere kleuren en van verschillende diktes gebruikt. Daardoor krijgt het een onregelmatige textuur en een gemêleerd kleureffect in natuurlijke tinten. Deze tinten worden in Japan "taupe" genoemd. "Taupe" bestaat uit een palet van pastel kleuren: van zachte crèmes tot rijk bruin, van zacht groen en blauw tot vol paars en van warm rood tot zacht roze tinten. Het zijn kleuren die in de Japanse natuur te vinden zijn. Vanwege de prachtige tinten en de kwaliteit van de Japanse stoffen is "taupe" over de hele wereld erg geliefd door quiltliefhebbers.

-stap 1: knip de stukjes stof zoals gewenst en maak ze vast aan het lapje witte stof met de "boro" techniek: u legt de stukjes naast elkaar en u maakt ze vast met sashiko steekjes (simpele rijgsteken). Daarvoor gebruikt u het sashiko garen, de sashiko naalden en het leren vingerlapje.
-stap2: zet uw boro werk vast aan de tas met meer sashiko steekjes.
-stap 3: verras uw vriendinnen met een prachtige en originele tas!


Dat vindt u in de kit: katoenen tas (x1), stukjes sakizomemomen (x9), witte stof om de stukjes stof aan vast te zetten (x1), set sashiko naalden (x1), leren Japanse vingerlapje (x1), garen (x2).
Dat heeft u nodig: schaar, speldjes (eventueel ook textiellijm).TIP! Voordat u begint kunt u ervoor kiezen om de tas even te strijken.


U kunt ook een schattig jute zakje (25cm x 30cm) mee bestellen.

kleur tas: naturel,
kleur stofjes: roze, grijs, beige
kleur garens: gebroken wit (#2), grijs (#28)
afmeting tas: 41cm x 36cm
tas:100% katoen
sakizomemomen: 100% katoen
lapje witte stof: 65% katoen, 35% polyester
Na de bestelling, krijgt u de link van de handleiding.

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close