half fat quarter fabric bundle: dark & red - www.japanesecraftcenter.com

half fat quarter fabric bundle: dark & red

half fat quarter fabric bundle: dark & red
half fat quarter fabric bundle: dark & red
18.00
InStock
Quantity
Deze prachtige Japanse stoffen zijn speciaal voor uw bijzondere projecten geselecteerd. Houdt u van de combinatie rood en donkere kleuren en wilt u graag met verschillende stoffen werken? Dan is deze stofbundel zeker iets voor u! In 1 bundel vindt u Japanse canvas stof (2 stuks), azumino momen (1 stuk), takumi (1 stuk), traditionele Taiwanese stof (1 stuk).
-De Japanse canvas van zeer hoge kwaliteit is met de grootste zorg geweven. Doordat de garens verschillende diktes hebben, krijgt de stof een heerlijke en natuurlijke structuur. Japanners hebben hier een speciale naam voor: "mura ito". De prachtige vintage designs en hun mooie kleuren maken het onweerstaanbaar!

- Azumino-momen is een dikke katoenen stof die in de Japanse stad Azumino op traditionele wijze wordt geweven. "Momen" betekent katoen. Azumino-momen betekent dus letterlijk "katoen van Azumino".
Eerst wordt de stof geweven en vervolgens wordt het op een speciale manier behandeld om een verfrommeld aspect te krijgen (dit aspect verdwijnt niet na het wassen). Uiteindelijk wordt het geverfd. Azumino-momen is dikker dan de gewone quiltstof en het zal uw quiltwerk een prachtig effect geven. Ook perfect voor sashiko en borduurwerk!
-De takumi vintage stoffen van Olympus zijn zeer uniek en van uitzonderlijke kwaliteit. De traditionele patronen en motieven, waaronder de "kasuri" patronen, zijn in Japan erg geliefd. De effen achtergronden zijn gemaakt met een speciale grijze stof die meestal met de hand wordt geverfd om vervolgens afgedrukt te worden.
-De traditionele Taiwanese stof geweven met garens van verschillende diktes. De mooie Chinese tekens zullen aan al uw creaties een bijzondere twist geven.

 
De half fat quarters zijn tussen 27cm x 50 cm en 28.5cm x 50 cm.

5 stuks

Back to overview

Order extra itemsLeave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close