half fat quarter fabric bundle: vintage tradition - www.japanesecraftcenter.com

half fat quarter fabric bundle: vintage tradition

half fat quarter fabric bundle: vintage tradition
half fat quarter fabric bundle: vintage tradition
17.00
OutOfStock
Sold out
Deze prachtige Japanse stoffen zijn speciaal voor uw bijzondere projecten geselecteerd. Houdt u van donkerblauw en traditionele patronen en wilt u graag met verschillendee stoffen werken? Dan is deze stofbundel zeker iets voor u! In 1 bundel vindt u Japanse canvas stof (4 stuks) en katoenen stof met traditionele printen (1 stuk).
-De Japanse canvas van zeer hoge kwaliteit is met de grootste zorg geweven. Doordat de garens verschillende diktes hebben, krijgt de stof een heerlijke en natuurlijke structuur. Japanners hebben hier een speciale naam voor: "mura ito". De prachtige vintage designs en hun mooie kleuren maken het onweerstaanbaar!
-De katoenen stoffen met traditionele print vallen soepel. De motieven die bijna niet te vinden zijn in Nederland maken de stoffen extra bijzonder.

De half fat quarters zijn een achtste van 1 meter stof. In de lengte zijn ze altijd 50 cm maar de breedte is afhankelijk van de originele breedte van de stof. Als de stof 108 cm breed is, zal de fat quarter 27cm x 50cm zijn. Als de stof 114 cm breed is, zal de fat quarter 28.5cm x 50cm zijn.
De half fat quarters zijn tussen 27cm x 50 cm en 28.5cm x 50 cm.

5 stuks

Back to overview


Leave your comment

Grote herfstkortingen!


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close