half fat quarter fabric bundle: spring - www.japanesecraftcenter.com
You are not signed in, first login to add items to your cart:
Click to login >>

half fat quarter fabric bundle: spring

half fat quarter fabric bundle: spring
half fat quarter fabric bundle: spring
18.50
InStock
Quantity
Deze oogverblindende stoffen zijn speciaal voor uw bijzondere projecten geselecteerd. Laat u verrassen door de Japanse katoensatijn en katoen chirimen.
Gemaakt van 100% katoen, de katoensatijn stof wordt door een speciale weefmachine zacht en licht glanzend. Doordat het met garens van verschillende diktes geweven is, zullen deze prachtige stoffen volume aan uw creaties geven. Ook gemaakt van 100% katoen, de katoen chirimen stof glanst, verfrommelt nauwelijks en voelt licht aan. Het geeft aan al uw creaties een verfijnde en chique uitstraling. Omdat de stof kwetsbaar is dient het met de hand in koud water gewassen te worden.

De half fat quarters zijn een achtste van 1 meter stof. In de lengte zijn ze altijd 50 cm maar de breedte is afhankelijk van de originele breedte van de stof. Als de stof 108 cm breed is, zal de fat quarter 27cm x 50cm zijn. Als de stof 114 cm breed is, zal de fat quarter 28.5cm x 50cm zijn.
De half fat quarters zijn tussen 27cm x 50 cm en 28.5cm x 50 cm.

5 stuks

Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close