Geen verzendingen van woensdag 23 t/m zondag 27 augustus
 
kugurizashi (sashiko) voor gevorderden - www.japanesecraftcenter.com

kugurizashi (sashiko) voor gevorderden

kugurizashi (sashiko) voor gevorderden
kugurizashi (sashiko) voor gevorderden
kugurizashi (sashiko) voor gevorderden
kugurizashi (sashiko) voor gevorderden
48.00
OutOfStock
Prik een datum
Sold out
Staggered Price
2x
€ 37.50 p/s

Sashiko is een traditioneel Japanse borduurtechniek die vroeger werd gebruikt om de kleding van de boeren en de vissers te versterken en te verfraaien. Tegenwoordig wordt sashiko vooral toegepast als een decoratieve borduurtechniek en in quiltwerk. Sashiko telt meerdere borduurtechnieken zoals moyouzashi, hitomezashi of kugurizashi.
Deze workshop is bedoeld voor de mensen die al enige ervaring met sashiko hebben. We zullen niet op een voorbedrukte stof werken maar jullie zullen leren om een patroon zelf te tekenen en om de kugurizashi techniek toe te passen. We zullen een klein werkje in de maat van een onderzetter maken. Mocht het niet af is, maakt u het op uw gemak thuis af. We werken met Japanse stof die speciaal voor sashiko geweven is, sashiko naalden, garens en vingerhoed.
Kom dus snel kennis maken met een bijzondere techniek! We werken met materiaal uit Japan en voornamelijk van Olympus-thread, dé fabrikant en specialist van sashiko materiaal.

-duur: 2,5 uur
-tarief: 48 euro/ persoon
-minimaal 3 personen
-maximaal 9 personen


Het tarief is inclusief het materiaal (Japanse stof, set sashiko naalden, sashiko garens, krijtpotlood en Japanse vingerhoed) en thee/koffie met iets lekkers. Je mag natuurlijk ook je eigen broodje/snack meenemen.

De inschrijving wordt pas na betaling definitief. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt de workshop 4 dagen van te voren geannuleerd. De annuleringsvoorwaarden vind je hier.
Als de workshop uitverkocht is, neem contact met me op.


Back to overview


Leave your comment

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
Close